Имаме отговор срещу вирусните инфекции Интервю с полковник проф. д-р Георги

...
Имаме отговор срещу вирусните инфекции Интервю с полковник проф. д-р Георги
Коментари Харесай

Инфекционистът на републиката съветва. Имаме отговор срещу вирусните инфекции

Имаме отговор против вирусните инфекции

 

Интервю с полковник проф. доктор Георги Попов, шеф на Катедра,,Инфекциозни заболявания ” във ВМА, София

Надвисналата заплаха, под чиято заплаха живеем ден след ден (вече повече от година и половина), ни накара да ценим здравето си повече от всеки път. Изправени на нокти от страха, всяка заран се питаме дали вършим задоволително, с цел да се защитим.

За коментар потърсихме полковник проф. доктор Георги Попов от Военномедицинска академия (ВМА). Той е шеф на Катедрата по „ Инфекциозни заболявания “, която към този момент близо две години работи като COVID-клиника, тъй че надали ще е пресилено, в случай че го назовем „ инфекционистът на републиката “.

 

Здравейте, проф. Попов! Откъде се взеха тези нетипични вируси, за какво ни нападнаха тъкмо в този момент?

Здравейте! Истината е, че вирусите са съществували доста преди появяването на актуалния човек. Във времето ние сме се приспособили да съжителстваме с тях, с помощта на комплицирано устроената ни имунна система. Появата на нови или разновидности на съществуващите вируси са провокации за нашата имунна система. Напрегнатото ни всекидневие, стресът и нездравословния метод на живот също оказват въздействие и тя не е в положение да реагира бързо и съответно на заплахата.

А следователно по какъв начин да се опазим?

Правилният метод е да подсилим нашия имунитет, чиито способи на работа могат да бъдат оприличени на „ добре проведена формация от професионални убийци “. Макар и много колоритна, фразата образно разказва какво в действителност се случва, когато имунитетът ни се изправи против чужд противник. Разгаря се борба, а с цел да излезем спечелили, нашият „ имунен отряд “ би трябвало да е с задоволителна бройка, да е уместно въоръжен и да бъде командван ловко и с твърда ръка. Постигането на баланс в имунната система при отговор на външна опасност се трансформира в приоритет на учените от целия свят. Те се концентрираха върху основаването на средство, което да ни подкрепи в битката за запазване на нашето здраве. Резултатът, който у нас бе показан с името Tibanol (Тибанол), има по едно и също време противовирусен и имуностимулиращ резултат. Това го наложи в моята процедура, а към този момент и измежду от ден на ден сътрудници.



На какво се дължи неговата успеваемост?

Няма да е пресилено, в случай че кажа, че все още Tibanol няма аналог у нас нито като състав, нито като софтуерни спецификации, което обуславя неговите качества и го откроява доста. Той е с най-богатия синергичен състав, включващ естествени субстанции с потвърдено противовирусно и имуностимулиращо деяние. В Tibanol се съдържа невероятното вещество лактоферин, което медицината назовава имунен фактор №1, защото капацитетът му е задоволително огромен, с цел да обезврежда всеки вирус, като в това време държи имунните реакции уравновесени и под надзор. Нещо повече, в продукта лактоферинът е смесен с в допълнение количество коластра, бета-глюкан, джинджифил и прополис, както и незаменимите витамини и минерали – в това число цинк и селен. Всичко това е в течен тип, с цел да се подсигурява оптимално асимилиране, а от там и по-бърз и добър резултат. Допълнителна гаранция за успеваемостта на Tibanol дава и специфичната новаторска двойна капсула, която обезпечава двуетапно освобождение на съставките. С нейна помощ се резервира биологичната интензивност на веществата и им се обезпечава гладко постигане до тънките вътрешности, където се усвояват. Като резултат от всичко това Tibanol дава цялостна отбрана с цялостно покритие и се явява най-обещаващият натурален прийом за сполучлива битка с вирусните инфекции.

Само когато сме заболели ли се употребява този артикул?

Не би трябвало да забравяме, че профилактиката е най-хубавата тактика против вирусните болести. Затова предлагам Tibanol както като предварителна защита и отбрана от възможна вирусна зараза, по този начин и като средство за ефикасна битка с настъпило заболяване. За предварителна защита в рисковите интервали се приема по 10 дни месечно в продължение на най-малко 3 месеца. При към този момент зародило заболяване е целесъобразен първичен 30-дневен непрестанен банкет, след което се минава към 10-дневната скица, тъй че да се стабилизира положението. И в двата случая дозата е единствено 1 капсула дневно. Tibanol е с доста добра търпимост и е подобаващ даже при лица, които всекидневно одобряват други медикаменти.



Можете да откриете Tibanol в най-близката аптека до вас.

 



Източник:

 

*публикация

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР